ER DISSE ORGANISASJONENE NOE FOR DEG?

Dette er organisasjoner som gjerne vil ha flere aktive medlemmer og bidra til integrering. De vil gjerne matche med deg!

afs.png

AFS Oslo

Vi møtes en gang i måneden til sosialt på frivilligkafe. En gang i måneden har vi en aktivitet for utvekslingsstudentene og hver uke har vi norskkurs for utvekslingsstudentene. Vi arrangerer informasjonskvelder og intervjuer søkere og vertsfamilier. To ganger i året har vi regionale og7eller nasjonale samlinger hvor alle frivilligemøtes for å lære mer om organisasjonen, hva det vil si å være frivillig og utvikle seg. I løpet av året har vi også samlinger for utvekslingsstudentene. Alle disse tingene trenger vi frivillige til å være med på. Det er en fordel å kunne norsk, men på feks frivilligkafé kan hvem som helst komme. Så bli med!

Møtetid: Minst en gang i måneden. Oftere ved behov. (Når vi arrangerer ting vi trenger frivillige til å være med på.)
Møtested: Frivilligkafé på Café Sara første mandag i måneden
Kontakt: oslo@afs.org


OPPEGÅRD NATUR OG UNGDOM

Hei! I Oppegård Natur og Ungdom jobber vi med ulike miljøsaker. Hovedsakelig jobber vi opp mot politikerne i kommunen, men vi engasjerer oss også i større, nasjonale miljøsaker. På møtene snakker og planlegger vi hva vi vil gjøre fremover. Vi har aksjoner der vi henger opp plakater eller bannere. Noen ganger har vi også små debatter eller ser en film. Bryr du deg om klima og miljø? Vil du kjempe sammen med oss for en bærekraftig fremtid? Send en mail eller kontakt oss på Facebook. Du er hjertelig velkommen i vårt lokallag!

Møtetid: Tirsdager klokka 17
Møtested: Kolbotn sentrum, eller ved Ski rådhus
Kontakt: jenjeger12@gmail.com


Tomsø Natur og ungdom

Vi pleier å ha bannermaling for ulike saker vi kjemper for, ha aksjoner og planlegge hvordan vi kan vinne miljøkamper. I tillegg har vi av og til litt mer sosiale arrangement.

Vi trenger flere for å vinne miljøkampene! Og vil veldig gjerne ha deg med på møter.

Møtetid: Vi møtes etter skoletid rundt kl 17 og ca en gang i måneden
Møtested: Tvibit ungdomshus eller Storgata 33
Kontakt: maria.karlsen0@gmail.com


FREDRIKSTAD KORT- OG BRETTSPILLKLUBB

Fredrikstad Kort- og Brettspillklubb er en klubb for folk som liker å samles og drive med diverse kortspill, brettspill og miniatyrspill. Vi møtes som regel på Fredrikstad Kino, midt i sentrum av Fredrikstad.

ENGLISH:
Fredrikstad Kort- og Brettspillklubb is a club for people that like to socialize and play card- and board games. We like to meet up at Fredrikstad Kino, where the cinema is, in the city center of Fredrikstad.

Check by our Facebook page to find when our events are!

You are welcome!

Møtetid: varierer, men på ettermiddagen, et par ganger måneden
Møtested: Fredrikstad kino
Kontakt: simen@n4f.no


Vågan Natur og ungdom

Vi er Norges eneste miljøvernorganisasjon for ungdom. Vi tar vare på miljøet og naturen rundt oss. Vi håper ungdom mellom 13 og 25 vil bli med oss på et møte!

Møtetid: Ca 1 gang i måneden
Møtested: Rådhuset i Svolvær
Kontakt: emmapernille99@gmail.com


12241255_559637787535784_1766332033317116121_n.png

Larsgården Skolekorps

Vi er et aktivt skolekorps som har 3-4 konserter i året. Vi har også 2 øvingshelger i halvåret. Av og til reiser vi bort på tur eller stevne. Vi liker å være gode på musikk, men det sosiale er også svært viktig! Vi tar gjerne i mot alle som har lyst til å spille med oss, uavhengig av tidligere erfaring!
Velkommen! 😊

Møtetid: Torsdager. 
Øving juniorer 18-18.45,
Øving hovedkorps 19.00-21.00.
Møtested: 
Skolekjøkkenet på Larsgården Skole
Kontakt: 
Larsgaarden.skolekorps@gmail.com


OSLO KVINNELIGE SPILLFORENING

Vi er en spillforening for kvinner og ikke-menn i Oslo-området. Vi treffes annen hver uke og spiller ulike brett- og kortspill sammen. Av og til gjør vi andre ting som hyttetur eller drar på relevante arrangementer sammen.

Alle som liker spill, uansett hvor mye eller lite du kan er velkommen hos oss!

Møtetid: Annenhver uke, det varierer hvilken dag
Møtested: 
Vestgrensa speiderhus i Oslo
Kontakt: 
oslokvinneligespillforening@gmail.com


su.png

Natur og ungdom Egersund

Vi fokuserer på miljø i nærmiljøet og har hatt flere velykket aksjoner som søppelplukkinG og vervekvelder, og planlegger flere aksjoner i framtiden. Alle er velkommne! Vel møtt!

Møtetid: Varierer
Møtested: Varierer
Kontakt: Elitengs@Outlook.com


Lillehammer Natur og ungdom

Vi er en miljøorganisasjon som ønsker en grønnere hverdag. Vi har hyggelige møter hvor vi diskuterer miljøpolitikk og spiser chips. Vi arrangerer også demonstrasjoner for å fremme våre meninger om klima. Kom for hyggelig og viktig hygge!

Møtetid: Annenhver mandag, klokken 16:30
Møtested: Gamle Slakthuset
Kontakt: iandreasr@me.com


Sandefjord Natur og ungdom

I Sandefjord Natur og ungdom driver vi med lokale miljøsaker i nærmiljøet. Vi driver med både lokale og nasjonale saker og jobber aktivt for et bedre miljø! 😊💚

Møtetid: Annenhver tirsdag klokka 17:30
Møtested: Turistforeningshytta ved Hvaltorvet, Sandefjord
Kontakt: Kristineheum@yahoo.no


juvente.png

JUVENTE BERGEN-SOTRA

Juvente er en frivillig ungdomsorginisasjon som jobber for å skape et godt ungdomsmiljø uten rus, alkohol, diskriminering og vi mener alle mennesker er unike og har en uendelig verdi. Vi driver med aktivitet for ungdom av ungdom over hele landet og vi kan ha feks bowling, spillkveld, hyttetur, kinoturer og mye mer. Vi har også noe politisk arbeid som "Skjenkekontrollen" og demonstrasjoner som "Tutaksjon" der vi kan ha et skilt der det står "tut om du er edru!" sammen gjerne med andre aktiviteter.

Møtetid: Varierer
Møtested: Varierer
Kontakt: sotra@juvente.no


Ringerike Sosialistisk Ungdom

Vi diskuterer politikk og vi ønsker og bidra til bedre integrering, vi ønsker alle som har lyst til å komme velkommene, men det er nok en fordel og ville gjøre en forskjell.

Møtetid: Annenhver onsdag ca klokka 17.00 eller 18.00
Møtested: 
Ringerike Rådhus
Kontakt: ringerike@su.no


Natur og ungdom Tønsberg og omegn

Vi pleier å diskutere saker vi ønsker å jobbe med, informere om og planlegge arrangementer, diskutere tidligere ting vi har gjort + mer. Akkurat hva som skjer er forskjellig fra møte til møte

Møtetid: Hver mandag klokka 17-18
Møtested: Tønsberg og Nøtterøy bibliotek
Kontakt: tirilmm25@live.no


Nordre Jarlsberg Natur og ungdom

Vi er et nytt lokallag hvor det er møter i Hof. Men det er åpent for folk som er fra nærmiljøet også! For eksempel som Holmestrand, Re, Sande, Hof, osv.

Møtetid: Varierer, men en gang i uka
Møtested: Hof
Kontakt: guro.v.olsen@hotmail.com


Haugaland Sosialistisk ungdom

Vi er et aktivt lokallag som arrangerer demonstrasjoner, forskjellige aksjoner og har diskusjoner og skoleringer på våre medlemsmøter. Har du noen spørsmål, kom med dem! Ta turen innom, du er hjertelig velkommen :)

Møtetid: Hver onsdag
Møtested: Nansenskolen
Kontakt: jennyhalseid@icloud.com


Østkanten Sosialistisk ungdom

Politisk arbeid i form av aktivisme eller foredrag

Møtetid: Varierer, men 1-2 ganger i måneden, klokka 17.00 eller 18.00
Møtested: SU-kontoret (Hagegata 22 i Oslo)
Kontakt: ostkantensu@gmail.com


makerhub.png

Makers'Hub Volunteer Oslo

Makers'Hub er et designkollektiv som jobber for å bedre bo- og livskvalitet i norske asylmottak gjennom brukersentrerte prosesser og arkitektens verktøysboks. Vi samarbeider med ulike mottak i Oslo-området, og arrangerer ulike praktiske workshops som å bygge og male. Kollektivet har fram til nå agert som en frivillig organisasjon, og drives på fritiden av 3 ildsjeler. Vi er for tiden i en omstruktureringsprosess, der vi ønsker å utvikle kollektivet til et sosialt entreprenørskap.

Vi ønsker flere frivillige i organisasjonen, og gjerne deg som har flyktningsbagrunn og ønsker å utrykke deg kreativt. Du trenger ikke ha noen spesielle ferdigheter for å engasjere deg. Gå gjerne inn på nettsiden vår for å lese mer om oss, og nøl ikke med å ta kontakt om du er interessert i å vite hvordan du kan bidra. 

Møtetid: Varierer
Møtested: 
Varierer
Kontakt: 
makershuboslo@gmail.com


nu.png

Norges Astma- og Allergiforbunds ungdom

Astma- og Allergiforbundet jobber for å bremse den økende utviklingen av astma, allergi og overfølsomhetssykdommer, og for at de som har sykdommene skal kunne leve best mulig med dem. Vi jobber mye med informasjonsarbeid ut til hele befolkningen, samt politisk påvirkningsarbeid innenfor en rekke ulike temaer som inneklima på skoler, lokalluftforurensning mv. Vi arrangerer også aktiviteter for våre medlemmer som har sykdommene, og er en viktig arena for å treffe andre i samme situasjon.

NAAFU er NAAFs ungdomsorganisasjon. NAAFU jobber med de samme tingene som NAAF, men med et spesifikt fokus på ungdom i alderen 15-35! Vi trenger engasjerte ungdommer som kan bygge opp et sterkere NAAFU, med hjelp fra ansatte og frivillige i NAAF. Ta gjerne kontakt!
NAAFU trenger engasjert ungdom.

Møtetid: Varierer
Møtested: på NAAFs kontorer i Oslo
Kontakt: naafu@naaf.no


Vest-Agder Sosialistisk ungdom

Sosialistisk Ungdom er ungdomsorganisasjonen til Sosialistisk Venstreparti. Medlemmene våre er ungdom i alderen 13-30 år som brenner for sosialisme, feminisme og miljøvern, og som ønsker å gjøre verden til et mer rettferdig sted. Aktivitetene vår innebærer alt fra deltagelse i demonstrasjoner, bannermaling, skoleringer og planlegging av aksjoner, til utforming av politikk, temamøter, filmkvelder, regionale seminarer og mye annet gøy - ofte kombinert med gratis pizza! Vi har alle en kameratslig tone overfor hverandre, og det er lav terskel for å komme på møtene våre.

Vi vil gjerne ha deg med på laget! Ta kontakt.

Møtetid: Vi har ikke faste møter, men møtes gjerne et par ganger i måneden, ofte på onsdager.
Møtested: SV-huset i Kristiansand
Kontakt: vest-agder@su.no


Kongsvinger Natur og ungdom

Vi koser oss masse :) Velkommen.

Møtetid: Varierer, men en gang i uka/annenhver uke
Møtested: Kongsvinger bibliotek
Kontakt: kongsvinger.nu@live.no


NU-logo.png

notodden NATUR OG UNGDOM

Vi er en gruppe ungdommer som møtes for å diskutere og jobbe med lokale miljøsaker. Vi har veldig lyst til å få med flere ungdommer som engasjerer seg for miljøet! Møtene er veldig sosiale og koselige, vi er en gjeng med hyggelige og åpne ungdommer.Vi håper at mange er interessert i Natur og Ungdom! <3

Møtetid: Hver tirsdag kl 18.00
Møtested: Covartgården
Kontakt: ing.lur@hotmail.com